Επάγγελμα... trader
No hypocrite.
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.


Δεν τους δίνω τα χαρτιά μου πατριώτη.
1240 αναγνώστες
Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2010
12:22

                                             

 

 

Το χρηματιστήριο δεν είναι πόλεμος όπου στρέφεσαι κατά του εχθρού με ότι μέσα διαθέτεις για να προστατέψεις πατρίδα και οικογένεια.  

Ή μπορεί και να είναι αλλά είναι ένας άλλος πόλεμος.  Πόλεμος συμφερόντων.
Δεν πολεμιέται με τα ίδια όπλα όπως ο κανονικός πόλεμος. Δεν σηκώνει ιαχές και ηρωισμούς.
Δεν σηκώνει πατριωτισμούς.
 
Τι θα πει "δεν τους δίνω τα χαρτιά μου";
 
Παρ' το χαμπάρι πατριώτη. Δεν θέλουν τα χαρτιά σου. Θέλουν τα λεφτά σου. Χαρτιά έχουν. Τι να τα κάνουν τα άλλα; Συλλογή;
 
Σταμάτα πια να ακούς αυτούς που σε ταΐζουν ελπίδες. Είναι είτε υστερόβουλοι είτε ανίδεοι.
Κράτα μια "πισινή" που λέει και ο απλός λαός μας.
 
Τα χαρτιά θα γίνουν πραγματικά φτηνά είτε το θέλεις είτε όχι. Το καλούν οι περιστάσεις.
Θα έπρεπε να γνωρίζεις πως οι ξένοι με τόσο μεγάλο ποσοστό χαρτιών που διαθέτουν, θα ήθελαν το ΧΑΑ πάνω και όχι κάτω. Κάτι συμβαίνει και πωλούν σε αυτά τα επίπεδα. Μην τους πας κόντρα. Δεν κερδίζεις τίποτα.
Στην πραγματικότητα κόντρα στα συμφέροντα σου πας αλλά δεν το καταλαβαίνεις.
 
Είπα και ελάλησα και αμαρτίαν ουκ έχω.
Σχόλια

12/02 13:15  PREMIUM
Και εγώ "κάποια" τάχω για το...συνονόματό σου γιο μου ! Δε χρειάζεται νάχεις τελειώσει Harvard για να κάνεις την "καλή" φίλε Κώστα ! Αχα χα χα...
12/02 13:19  Κώστας Α.
Εγώ πάλι για τον γιό μου, θα τα πάρω την κατάλληλη στιγμή.
Και δυστυχώς αυτή η στιγμή είναι μακριά ακόμη.
Και χρονικά και σε μονάδες.
12/02 13:24  Κώστας Α.
Τα λεφτά μου τα εκμεταλλεύομαι εγώ ο ίδιος.
Δεν τα δίνω σε άλλους με αντάλλαγμα άυλα κωλόχαρτα και μετά να κάθομαι να πετώ φελλούς στα βαρέλια έως ότου περάσει ο καιρός μπας και φιλοτιμηθούν να αποδόσουν.
12/02 13:27  PREMIUM
Τώρα βγάζουμε από την ισοτιμία νομισμάτων και μετά με τα κέρδη θα αγοράσω 2-3 εταιρείες ! :-) Εκεί να δεις άνετες...μάχες ! Δεν ασχολούμαι εγώ με...ΒΑΡΙΑ ! :-)
12/02 13:29  χορδιστής συναισθημάτων
Αν εσαι μαγκας πες μου...για το χαρτί μου...
12/02 13:34  Κώστας Α.
PREMIUM

Όταν "θα" αγοράσεις εσύ τότε, ίσως να έχει έρθει η ώρα να αγοράσω και γω.
Δεν μιλάμε για το "θα" και το τότε.
Μιλάμε για το τώρα.
Σαφώς και δεν θα είμαι πάντα short. Αυτό έλειπε.
12/02 13:48  PREMIUM
Σταθερόν σήμερα το χαρτάκι σου !

Τί είναι αυτό το...short ωρέ Γιώργο ???

Εμείς ΠΑΝΤΑ...long δεν είμαστε ???
12/02 13:52  χορδιστής συναισθημάτων
Αυτό δεν μου φάνηκε ξεφόρτωμα...μάλλον κάποιος άρπαξε του μεθυσμένου
το πιοτό...ή του ανήμπορου την τρέλλα...
~~~@~~~
χορδιστής
εξαδάκτυλος
12/02 14:12  market12
Κατ’ αρχήν συντάσσομαι με τις εισαγωγικές γενικές διαπιστώσεις. Θα μπορούσα να συμφωνήσω ακόμη και με την επίσης γενικόλογη και αόριστη πρόβλεψη «τα χαρτιά θα γίνουν πραγματικά φτηνά», υπό τον όρο να προσδιόριζες τί ακριβώς εννοείς όταν λες «πραγματικά φτηνά». -Με κριτήριο το P/E ? -Εν σχέσει με τις αλλοδαπές εταιρείες αντίστοιχων κλάδων? -Φτηνά σε σχέση με τις σημερινές τιμές ? Και πόσο φτηνά ? –Και ποιοι κλάδοι ? Είναι μια κούφια πρόβλεψη αυτή, αφού δεν συνοδεύεται από έστω κάποιες ενδεικτικές εκτιμήσεις

Όσο για την υπόθεση ότι οι ξένοι «με τόσο μεγάλο ποσοστό χαρτιών που διαθέτουν, θα ήθελαν το ΧΑΑ πάνω και όχι κάτω», τη βρίσκω εξαιρετικά απλοϊκή και πάντως αυθαίρετη. Θα μπορούσα να συμφωνήσω, εφόσον οι ξένοι είχαν την πολυτέλεια να διαλέξουν μεταξύ «πάνω» και κάτω». Αμφιβάλλω εάν την έχουν. Από την άλλη πλευρά, δεν βρίσκεις αυτήν σου την άποψη κάπως ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΗ, σε σχέση με την προηγούμενη δική σου, περί της τζούφιας ανόδου του 2009 ? Θέλω να πω, εάν οι ξένοι ήθελαν το ΧΑΑ «πάνω» και μπορούσαν ανά πάσα στιγμή να επιτύχουν (όπως αποδεικνύει η προηγούμενη εμπειρία) αυτό το «πάνω», τότε γιατί να μην το κάνουν και τώρα και δη πανεύκολα, στην ρηχή, χειραγωγούμενη κλπ αγορά μας ? Σκέψου λοιπόν, μήπως δεν είσαι ακριβώς -αυτό που λέμε- ΜΕΣΑ στο μυαλό των ξένων.
12/02 14:12  market12
Επίσης, σκέψου μήπως αυτοί οι διαβόητοι «ξένοι» δεν βρίσκονται αναγκαία όλοι στην ίδια πλευρά, αλλά στην πραγματικότητα υφίστανται αντίρροπα συμφέροντα μεταξύ των διαφόρων πυρήνων τους. Δεν είναι μπουλούκι οι ξένοι. Εάν ήταν, τώρα δεν θα υπήρχε ΧΑΑ. Σκέψου το κι αυτό.

Και τέλος, απευθυνόμενος προφανώς στον «Άγνωστο Αδαή Επενδυτή», του συνιστάς «να σταματήσει πια να ακούει αυτούς που τον ταΐζουν ελπίδες, επειδή είναι είτε υστερόβουλοι είτε ανίδεοι». Συμφωνώ. Κι εγώ που είμαι άγνωστος αδαής επενδυτής, ρωτώ εσένα : -Πώς θα καταλάβω εάν κάποιος που μου περικόπτει τις «ελπίδες», προσγειώνοντάς με στην πραγματικότητα (όποια κι αν είναι αυτή), δεν είναι ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ υστερόβουλος ή αδαής ? Θέλω να πω, υπάρχει κάποιο τεκμήριο ανιδιοτέλειας και γνώσης, σε όποιον διαβλέπει πχ τριφήφιο δείκτη ? Για να καταλάβω κι εγώ, ο αδαής.

Swear
12/02 14:18  PARADOSIAKOS
Άνω κάτω χθες τα κάνανε………….

http://www.youtube.com/watch?v=F0vyFwEpV2w

άνω κάτω λοιπόν οι τιμές των μετοχών και κάποιο τα τσεπώνουν χαμογελώντας

paradosiakos
ο >> χαμο-γελαστος <<


12/02 14:41  Κώστας Α.
market12Μήπως σου λέει κάτι το πάνω κάτω;

Οι ξένοι είχαν χαρτιά από το 2007 και τους πρόλαβε η κρίση πριν προλάβουν να τα ξεφορτωθούν.

Το πάνω κάτω τους διευκολύνει να βρουν αγοραστές. Αφού δεν μπορούν να βρουν ούτε στο μόνο πάνω, ούτε στο μόνο κάτω. Έτσι βελτιώνουν το μέσο όρο κτήσης αφού δεν είναι δυνατόν να τα ξεφορτωθούν.
Ποιός θα τα αγοράσει;

Πραγματικά φτηνά σύμφωνα με τις εκάστοτε συνθήκες. Τι θα πει P/E; Το P/E είναι μια μπούρδα αφού δεν ξέρεις ποιό θα είναι το Ε αύριο. Εξάλλου οι μετοχές στα χρηματιστήρια κατά 75% ακολουθούν την γενική τάση της αγοράς. Αυτό δεν σου το έχουν πει;

Τζούφια άνοδος σημαίνει άνοδος που ήταν κατασκευασμένη για να καταρρεύσει. Όπως και κατάρρευσε. Δεν είχε υποστύλωμα. Στηρίζονταν σε γυάλινα πόδια. Θεμελιωμένη στην άμμο.
Πως αλλιώς μπορώ να το πω για να το καταλάβεις;

Αν και με λύπη μου διαπιστώνω πως μάλλον είσαι από τους ανθρώπους που δεν είναι διατεθειμένοι να καταλάβουν.

Δεν σου επιτίθεμαι και μην το πάρεις έτσι. Απλά σου εξηγώ.

12/02 14:48  Κώστας Α.
market12


"Πώς θα καταλάβω εάν κάποιος που μου περικόπτει τις «ελπίδες», προσγειώνοντάς με στην πραγματικότητα (όποια κι αν είναι αυτή), δεν είναι ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ υστερόβουλος ή αδαής ? Θέλω να πω, υπάρχει κάποιο τεκμήριο ανιδιοτέλειας και γνώσης, σε όποιον διαβλέπει πχ τριφήφιο δείκτη ? Για να καταλάβω κι εγώ, ο αδαής."


*

Αξιολόγησε που βασίζεται ο καθένας από τα γραφόμενα του. Δες λίγο τα ιστορικά του μηνύματα και αν τον έχει δικαιώσει ή όχι η αγορά.
Κούνα και εσύ λίγο τα χεράκια σου.
12/02 14:49  Κώστας Α.
Γειά σου ρε Παραδοσιακέ λεβέντη. :-)


Πρώτος μάγκας!
12/02 14:57  market12
Ας το κάνουμε λίγο πιο δύσκολο.
Κάποιοι ιδιοτελείς ή αδαείς, υποδεικνύουν στον κόσμο ότι σε αυτό το σημείο οι μετοχές είναι φθηνές. Ας υποθέσουμε ότι ανάμεσα «στον κόσμο», υπάρχει ένας και μόνον ένας βλάξ –πχ εγώ (που είμαι άλλωστε)- ο οποίος πείθομαι από τις προτροπές αγνώστων νικς και ετοιμάζομαι ν’ αγοράσω μετοχές, τώρα δα. Δευτερόλεπτα πριν δώσω την εντολή, ως εκ θαύματος, διαβάζω το δικό σου ποστ και τότε μπαίνω σε δεύτερες σκέψεις. –Τι πάω να κάνω ο ανόητος ? Οι μετοχές θα φθηνύνουν κατά πολύ κι εγώ πάω να μεγαλώσω κι άλλο τη θέση μου, πυραμιδώνοντας από τώρα ? Ευτυχώς που μου άνοιξε τα μάτια ο Κώστας Α. Και μιας και το ξανασκέφτομαι, αντί να αγοράσω κι άλλες ΜΟΗ στα 9,60, δεν πουλάω καλύτερα κι αυτές που έχω ήδη, αγορασμένες στα 13 ευρώ, μιάς και ο Κώστας Α. (που μου φαίνεται γνώστης και ανιδιοτελής) επιμένει ότι μελλοντικά θα τις βρούμε πολύ φτηνότερα ?

Συνέχισε εσύ Κώστα την ιστορία, μιας και φαίνεται να ξέρεις πόσο φθηνότερα θα βρει ο βλαξ τις ΜΟΗ του (τυχαίο παράδειγμα, και οι ΜΟΗ και ο βλαξ).

Και πείσε με, ότι εάν τυχόν ο συγκεκριμένος βλάξ (δηλαδή εγώ), έχοντας πουλήσει σήμερα, ΔΕΝ βρω τελικά τις ΜΟΗ μου στα 7 ευρώ (όπως περιμένω), δεν θα κατηγορήσω τελικά ΕΣΕΝΑ για ιδιοτέλεια ή ασχετοσύνη. Η τσέπη έχει κοντή μνήμη και δεν κρατάει ιστορικά αρχεία γκουρουδιάς, πίστεψέ με.
12/02 15:07  χορδιστής συναισθημάτων
εγω αναμένω συμβουλη για τεχνικη ολυμπιακη
η φίλε ΕΝΑΠ εβλεπε τα 0,12...
γιωργος
http://www.youtube.com/watch?v=J8n2fP7o-Rw
12/02 15:17  Κώστας Α.
market12

Διάβασες να έγραψα πουθενά "πούλα τώρα τις μετοχές σου και αγόρασε τες χαμηλότερα;"
Το είδες;
Μην κοροϊδευόμαστε και μην επινοείς διάφορα σενάρια.
Εγώ απλά όλα αυτό τον καιρό που γράφω στο capital λέω δεν είναι τιμές για μπαούλιασμα. Για διακράτηση. Μην μπερδεύεις τα πράγματα. Δεν είναι τιμές για αγορές για κάποιον που θέλει να τοποθετηθεί μακροπρόθεσμα.
Η αντίθετη όμως με εμένα πλευρά μιλούσε για ΕΤΕ στα 30 στα 40 στα 50 ή και στα 90.
Αυτοί εγκλωβίσανε τον κοσμάκη.
Είδες τι τιμή γράφει αυτή τη στιγμή η ΕΤΕ στο ταμπλό;
13 ευρώ και κάτι γράφει.
Και μην μου πεις πως στα 25 και στα 28 ευρώ που είχε φτάσει, αγόραζα εγώ. Κάποιοι εγκλωβίστηκαν άσχημα.
Και εγκλωβίστηκαν αυτοί που δεν γνώριζαν τι παίζεται. Που έδιναν βάση στις Σειρήνες.
Για κάνε μια βόλτα στο forum και δες τι έγραφα τον Οκτώβρη.
Πόσες φορές δεν είχα διαπληκτιστεί με τον Aggelos67 που ξεσήκωνε τα πλήθη να πολεμήσουν τον Δράμαλη στην οπισθοχώρηση;
12/02 15:26  market12
-Και τελικά, τί έγινε τότε ? -Τον πολέμησαν "τα πλήθη" τον Δράμαλη ?
Αυτό προσπαθώ να σου πω, καιρό τώρα. Όποιος βάζει λεφτά, δεν "ξεσηκώνεται", ούτως ή άλλως. Αδίκως ανησυχείς.

Ασφαλώς και ΔΕΝ συνέστησες πωλήσεις σ’ αυτά τα επίπεδα. Αλλά εάν υποθέσουμε ότι μερίδα του εδώ αναγνωστικού κοινού είναι τόσο ΗΛΙΘΙΟΙ, ώστε να ΠΑΡΑΣΥΡΟΝΤΑΙ από εκτιμήσεις αγνώστων νικς, τότε η πλέον σώφρων κίνηση γι αυτούς δεν είναι να πωλήσουν εδώ, αναμένοντας χαμηλότερα ?

Δηλαδή, τι μου λες τώρα, ότι κάθε «γκουρού της ανόδου» έχει την πειθώ που εσύ δεν έχεις? Ότι εάν κάποιος είναι τόσο ανόητος ώστε να παρασυρθεί από εκτιμήσεις νικς, ΜΟΝΟΝ σε αγορές παρασύρεται και ΠΟΤΕ σε πωλήσεις ? Όχι δα.
12/02 15:33  market12
Κι επειδή το κυνήγι ανεμόμυλων και οι ανέξοδοι χρηματιστηριακοί Δονκιχωτισμοί δε νομίζω να εξυπηρετούν σε τίποτε, να σε ρωτήσω και το εξής :

-Εάν σε καλούσε αύριο η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και σου ζητούσε να υποδείξεις ΕΝΑ (αριθμός 1) θύμα των Σειρήνων που διαρκώς αναφέρεις, θα ήσουν αλήθεια σε θέση να το υποδείξεις αυτό το -έστω και ΕΝΑ- θύμα ?

Και ακόμη περισσότερο : -Το θύμα το ξέρει ότι είναι θύμα, ώστε να σε επιβεβαιώσει ?
12/02 15:37  ΣΟΛΩΝ (όχι ο σοφός)
Swear 5*
Aν κι ο Γιώργος έχει δίκιο ως προς την κατεύθυνση. Στο ύφος τα χαλάει κάπως...
12/02 15:38  Κώστας Α.
market12


Εγώ θέλω να πω πως ο αδαής παρασύρεται από τα λόγια τα μεγάλα και αυτά που του κάνουν καλό στην ψυχολογία του.

Ο ηλίθιος είναι άλλο πράγμα.
Ο ηλίθιος δεν έχει κρίση και δεν μπορεί να κρίνει. Όταν το πρόβλημα είναι... δομικό τι απαιτήσεις να έχεις από κάποιον;
Ο αδαής όμως έχει. Το κακό είναι πως δεν την χρησιμοποιεί ή δεν γνωρίζει πως να την χρησιμοποιήσει.

Δεν μπορώ να καταλάβω πως βλέπεις να είναι τόσο εύκολο πράγμα το να αλλάξεις τις βαθιά ριζωμένες ιδέες ενός ανθρώπου.
Οι άνθρωποι αρέσκονται να δικαιολογούν τα λάθη τους.
Οι περισσότεροι άνθρωποι ψάχνουν σύμμαχο στις απόψεις τους και όχι κάποιον που να δείχνει τα λάθη τους.
Απλή ψυχολογία του ανθρώπου είναι.
12/02 15:43  ΣΟΛΩΝ (όχι ο σοφός)
Παιδιά τά' χω παίξει τελείως!
Έχασα βλέπετε βέβαια μια καλή κίνηση από μια τσιγκουνιά 3-4 μονάδων στην εντολή σορτ για τον 20άρη. Δεν πάω καλά τώρα τελευταία.
Εννοούσα Κώστα βέβαια αντί Γιώργο που έγραψα όντας αλλού γι αλλού...
12/02 15:45  Κώστας Α.
market12


Σε αυτή την τελευταία παράγραφο του τελευταίου σου σχόλιου, συμφωνώ.

Το θύμα αν ήξερε ότι ήταν θύμα θα σταμάταγε να είναι.
Κάποια στιγμή όμως θα το καταλάβει.
Μάλλον όμως αργά.

Μπορεί να διαβάζουν 1000 άνθρωποι τα κείμενα μου.
Τελικά 1- 2 θα τα εκτιμήσουν. Οι άλλοι θα τα απορρίψουν.
Μην απορείς που οι χαμένοι των χρηματιστηρίων είναι οι πολλοί.
Αν τα εκτιμούσαν οι 998 δεν θα μπορούσε να στηθεί το χρηματιστηριακό παιχνίδι.
Όλοι θα ήταν κερδισμένοι.
Ποιός θα έχανε;
12/02 15:49  Κώστας Α.
ΣΟΛΩΝΑ

Αν δεν έχεις τέτοιο ύφος δεν ακούγεσαι.

Εγώ μπορεί να μοναστερόνομαι από πολλούς αλλά ακούγομαι.
Κάποιος με γερό μνημονικό μετά από χρόνια θα με θυμάται.
Και ίσως κάποια στιγμή να του φανώ και χρήσιμος.
12/02 15:49  market12
-Eγώ.

Καλό απόγευμα Κώστα.
12/02 15:51  market12
Και Σόλων, βεβαίως.

("καλό απόγευμα" εννοώ, όχι ότι θα έχανε ο Σόλων)
12/02 16:03  ΣΟΛΩΝ (όχι ο σοφός)
Δεν θά' πεφτες και μακριά...
Καλό απόγευμα swear.
Kώστα αυτό που με "χαλάει" είναι ότι αφήνουμε καμιά φορά τον εαυτό μας να σκέφτεται σαν Ζορό, Ρομπέν των δασών SPARTIS κλπ κλπ
Αν πούμε ότι κάτι με χαλάει...
12/02 16:12  Κώστας Α.
Ξέρεις κάτι Σόλων;
Είναι θέμα χαρακτήρα.

Είναι άνθρωποι που δεν βοηθούν ούτε τους γνωστούς τους (για να μην πω τους φίλους τους)έστω και αν δεν τους κοστίζει τίποτε αυτή η βοήθεια.
Γνωρίζω και προσωπικά τέτοιους ανθρώπους.
Και δεν εννοώ μόνο χρηματιστηριακά. Εννοώ σε όλους τους τομείς.
Εγώ δεν ανήκω σε αυτούς τους ανθρώπους.
Μήπως νομίζεις πως το επιδιώκω;

Αυτά όσον αφορά τον Ζορρό και τον Ρομπέν.
12/02 16:18  χορδιστής συναισθημάτων
Ξερεις πολλους που παρολο που τους συμβουλεψες σωστα και βγήκανε απο τον Οκτωβρη
ΑΝ ΜΠΗΚΑΝΕ να μπρορεσανε να κρατησουν το
ρευστό τους για πάνω απο 10 μέρες...
Εγώ 1/100...που και παλι μπαίνει κρυφά και
απο αδελφο και γυναικα...
η ψυχολογια του πληθους μετριεται με
στατιστικες επι πραγματικου πληθους...
σε χρόνο τωρινό...καθημερινο...18ωρο..
12/02 16:26  Κώστας Α.
χορδιστής

Αυτό είναι έλλειψη χρηματιστηριακής παιδείας.
Το ξέρω πως γίνεται σε τεράστιο βαθμό.
Τι να κάνω όμως τώρα;
Μπορώ να εξαναγκάσω κάποιον να ακούσει την άποψη μου αν ο ίδιος δεν το επιθυμεί;
Και γιατί να τον αναγκάσω;
Θα κερδίσω κάτι το υλικό από αυτόν;
Άλλο να λες μια άποψη και άλλο να πειθαναγκάζεις.

Αυτός που έχει τη σωστή κρίση, θα καταλάβει με τον καιρό αν είμαι λάθος ή σωστός.
12/02 16:33  χορδιστής συναισθημάτων
Aν απ την άλλη δεν έχεις την παιδεία και την ενέργεια να εηρεάσεις τον διπλανό σου στον
πολυ μακρινο σου τελικά μόνο "θορυβο" στέλνεις και όλοι βγαινουν κατα 33%ω σωστοί..
Το μένων είναι η ψυχολογία και τα μακρο...
Ο κοσμακης σώζεται η με φυλακιση-προστασία
του ενεργητικού του-ελλας..ή με μακροπροστασία...αφου αν τον αφήσεις λύνεται σαν το κυνηγόσκυλο της χαράς του
"ταιριάσματος"...
μακρο τοποθέτηση...
Για να κερδίσεικαποιος ουσιαστικά σαν και
εσένα φυσικά και να γίνει πελάτης σου...
αλλά απο κοντα...απο εδω..."θύρυβος"
αγαπητέ και δημοτικοτικισμός...
και οι κυράδες μας μας ψάχνουν...
12/02 16:33  χορδιστής συναισθημάτων
Και ας ειναι παραδίπλα!
12/02 16:40  Κώστας Α.
Χορδιστή για πελάτες δεν ψάχνω. Γιατί δεν πουλώ τίποτα.
Αν θέλεις να με γνωρίσεις πολύ ευχαρίστως αλλά όχι για να αγοράσεις γιατί όπως σου είπα δεν εμπορεύομαι τίποτα.
Μια καλή μέρα αν θέλεις δίνουμε ένα ραντεβού στη Χαλκίδα για καφέ καθότι έχω εγκαταλείψει πλέον την Αθήνα και ζω μόνιμα μακριά από την τρέλα της πόλης κάπου λίγο έξω από την Αλίαρτο.

Το "θόρυβος" είναι πολύ σχετικό. Ίσως τελικά να μην αποτελούν και τόσο θόρυβο μέσα στο... θόρυβο.
12/02 16:48  Κώστας Α.
χορδιστής

Ο Ganavalo1977, o Xrate, o PARADOSIAKOS, ο Aggelos67 και ο ΝΕΟΚΟΠΟΣ, με έχουν ήδη γνωρίσει από κοντά. Μπορούν να σε διαβεβαιώσουν πως είμαι υπαρκτό πρόσωπο.
12/02 16:49  χορδιστής συναισθημάτων
φυσικα...κώστα...και μόνο η φώτο..λέει
ότι εισαι εσυ!
είπαμε σε ζηλευω...έχεις και σκύλο και γατί ???
12/02 16:53  Κώστας Α.
Όχι δεν έχω σκύλο. :-)

Έχω όμως ένα γιό τρεισήμισι χρονών που κάνει για 10 σκύλους.
Ίσως και για παραπάνω. :-)
12/02 16:56  χορδιστής συναισθημάτων
Ευγε!
παρε και σκυλο.το παδι θελει φιλο under...
λεω να κάνω τον μυαλο φίλο τι ηλικια εχει??
...απο τα πανω σαλονια...
να παρουμε τον σαββίδη να βγουμε στον αέρα???
μπορεί και να γίνουμε φίλοι και να σου μάθω διαλογσμό!
http://www.youtube.com/watch?v=kvl95uxayyg
~~~@~~~
χορδιστής
τρελλος
για φίλους
12/02 17:42  konstantinou themis
akriwos afto filemou ta leftamas theloun ,ke to hrimatistirio tha aneweni sinehos otan den tha ehi mia o kosmos .gia ton logo afto iha wgi prin tin katarefsi 2008 ke den akoumpisa tipota apo tote .kano ipomoni ksero ti tha paro ,etsi ta filao ta fragakia mou giati ta ponao meta 20 hronia peripou wlepontas ta tsakalia pou ta masane apo ton kosmaki
12/02 17:56  Κώστας Α.
konstantinou themis

"ke to hrimatistirio tha aneweni sinehos otan den tha ehi mia o kosmos"


*


Για να τα φορτώσουν τελικά στη γενιά που είναι τώρα παιδιά ή έφηβοι, θα συμπλήρωνα εγώ.
Δηλαδή αυτούς που δεν έχουν χρέη και αργότερα θα έχουν λεφτά από την δουλειά τους.
12/02 19:03  PARADOSIAKOS
Καλησπέρα Κώστα!
Θυμάμαι ότι μου είπες ¨βιάστηκα¨ όταν τα ¨έχωσα¨
Λες να βιάστηκα και σήμερα που πήρα τα &#188; πάλι?

12/02 19:13  PARADOSIAKOS
Καλησπέρα Κώστα!
Θυμάμαι ότι μου είπες ¨βιάστηκα¨ όταν τα ¨έχωσα¨
Λες να βιάστηκα και σήμερα που πήρα το ένα τέταρτο πάλι?

12/02 19:29  PARADOSIAKOS
*Μπορεί να διαβάζουν 1000 άνθρωποι τα κείμενα μου.
Τελικά 1- 2 θα τα εκτιμήσουν. Οι άλλοι θα τα απορρίψουν.
Μην απορείς που οι χαμένοι των χρηματιστηρίων είναι οι πολλοί.
Αν τα εκτιμούσαν οι 998 δεν θα μπορούσε να στηθεί το χρηματιστηριακό παιχνίδι.

Αναφορικά στο forum, όπως είμαι σε θέση να γνωρίζω, είναι περισσότεροι από 1-2
Γενικά θα γίνουν πολλοί ακόμα καλοί ¨μαθητές¨ είναι βέβαιο αυτό!
Κόστισε κάτι παραπάνω αλλά έχουν μέλλον και γνώσεις πλέον!
12/02 19:38  χορδιστής συναισθημάτων
Kυριε γιωργο...παρων...
"όταν ο δάσκαλος είναι έτοιμος ο μαθητής
εμφανίζεται..."
Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
33 ψήφοι

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις